Nagy méretű cipőt lehet-e mosni automata mosógéppel, ill tanácsos-e?
Figyelt kérdés
Van rajta cipő mosó program, de félek h nem árt-e meg a mosógépnek.46-os sport cipőről van szó.2015. dec. 21. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nem a cipő méretétől, hanem az anyagától függ, hogy moshatod-e géppel.
2/9 Andizsuzsi válasza:
46-os:) Az még nem nagy méret kategória. Amíg a dobba befér, addig lehet.
3/9 anonim válasza:
Ha van rajta program, nyugodtan, de csak azzal. Magas fordulatszámú centrifugázás szokta tönkretenni a gépet, ha cipő van benne, főleg az elöltöltőst.
4/9 anonim válasza:
46-os cipőt nem lehet gépbe mosni.
5/9 gomzoli válasza:
persze hogy lehet, kivéve ha bőr, vagy műbőr jellegű az anyaga. A saját munkahelyi (vászon sportcipő) lábbelimet is gépben mosom, de én teszek mellé valami nagyobb méretű ócskább rongyot, vagy rongyszőnyeget stb, hogy ne az üres dobban pattogjanak a cipők, a centrifugát pedig lecsökkentem 1000/percre, vagy még alacsonyabb fordulatra.
Arra ügyelni kell, ha valamit melléteszel a cipődnek, az az anyag ne eressze a színét!
6/9 gomzoli válasza:
még annyit, hogy én 40 fokon, 45 perces rövid programon mosom azt a cipőmet.
7/9 gomzoli válasza:
"Andizsuzsi nevű felhasználó válasza:
46-os:) Az még nem nagy méret kategória."
Úristen, kikkel (mikkel???) élsz egy fedél alatt? :-)
8/9 anonim válasza:
Gondolom, normál testalkatú ifjakkal. Az én fiaimnál is 43,5 a legkisebb cipőméret, de a delikvens még növésben van.:-)
9/9 Andizsuzsi válasza:
"ma 16:29"
Bármilyen hihetetlen, emberekkel ;) egy 193 és egy 204 cm-es "csemetével".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!