Lehet hogy hülye kérdés, de hogy tudom "kimosni" a macskaszőrt az ágyneműből?
Ahányszor mosok, mindig meglátszik rajta egy csomó mosás után is, egyszerűen tapad rá... ha valakinek van valami ötlete, nagyo szívesen fogadom.
A "ne engedjük be a macskákat a hálóba" nem tartozik a lehetséges megoldások közé :)
Sehogy.
Ilyen tapadós hengerrel végigmehetsz rajta (vagy bármilyen ragasztós csíkkal), szárazon, akkor lejön.
De a mosástól nem fog kijönni belőle.
De ha továbbra is az ágyban lesz a macska, akkor tök felesleges.
Ne haragudj, kedves első, de szerintem attól még nem "felesleges" ágyneműt mosni, hogy néha bejön a macska a szobába :)
Hát igen, én is ilyen gurigával szoktam kiszedni, de nagyon idegölő...
Azt olvastam, hogy ha ecetet adunk a mosáshoz vagy hajbalzsamot, az leszedi a nagyrészét... ezt próbálta már valaki esetleg??
Szólj, ha sikerült, ezt a viledásat kipróbálom.
Rendeltem a cicának furminátort, még nem jött meg.
3: Nem a mosás felesleges :)
A macskaszőrt leszedni, ha utána úgyis rámegy újra.
Bocsi első, akkor félreértettelek... :D
Végülis kipróbáltam a balzsamot és meglepően jobb az eredmény, kb. feleannyi macskaszőr maradt csak rajta.
Állítólag a szárítógép is sokat segít, de az nekünk sajnos nincs, bár jövőre szeretnénk venni :)
Amúgy nálunk is van furminátor de a macsekok menekülnek előle, pedig a sima fésűt szeretik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!