Mivel lehet a befőző-gumi maradékát feloldani?
Figyelt kérdés
Korábban egy tartalékba eltett telefontöltőhöz befőzőgumival rögzítettem a kábelét, hogy ne gabalyodjon össze mással. Így raktam be egy szekrénybe. A napokban meglepődve tapasztaltam, hogy a befőzőgumi ragadós trutyivá olvadt, és rászáradt, rákötött a szekrénypolcra is. Dörzsölésre sem jön le. Mivel lehetne úgy leoldani, hogy a polcnak (laminált bútorlap) ne legyen baja?2015. dec. 7. 18:09
1/2 anonim válasza:
Első körben olajjal próbáld meg (étolaj is jó), ha azzal nem jön le, akkor körömlakklemosóval. A szintén laminált konyhai munkalapomat csuszatoltam már szintetikus hígítóval is, nem ártott meg neki, de ezzel azért óvatosan bánj, csak saját felelősségre :)
2/2 anonim válasza:
A gumit a sebbenzin oldja!...onnét tudom,hogy nagyapám mesélte,hogy negyven éve úgy ragasztották a bicaj gumiját,hogy vettek nyersgumit,és egy üvegbe,sebbenzinben oldották fel,azzal ragasztottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!