Vélemények a fekete lenorokról? Akár a rózsásról, akár a lótuszvirágosról?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 21:57
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon erősek. De finom illatúak! :)
2/6 anonim válasza:
A lótuszvirágosról van tapasztalatom.Nagyon finom illata van,de egy kicsit erős.Bár nem kell sokat rakni egy mosáshoz akkor úgy tűrhető.Én nem szeretem az erős öblítőillatot,de anyukámnak ez a kedvenc öblítője így mindig van belőle otthon.Ha szereted az ilyen parfümös öblítőket nyugodtan próbáld ki.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Valójában olyan öblítőt keresek, ami nem tipikus öblítő illatú, azért is érdeklődök ezek iránt. Pluszban legtöbb öblítőnek olyan illata van, ami ha viselés közben érződik a ruhán, igen furán hat egy férfin. Tehát úgymond uniszex öblítőillatot keresek.:) Nem tudom, érthetően írtam-e le.
2015. dec. 7. 21:37
4/6 anonim válasza:
Igen, érthetően.Én is azt keresek de még nem találtam meg az igazit .Ezért most elkezdtem használni a Silan sensitive öblítőjét,amellett,hogy szolid az illata egy kivétel az öblítők közül amiben nincs tartósítószer sem.Ariel folyékony mosószerrel eddig nagyon jó.
5/6 anonim válasza:
1/vagyok.
Szerintem ami unisex illat, az a fehér lenor, a világos kék coccolino, tavirózsa illat, és az arany silan. Ezek nem erősek. Nekem olyan "tiszta" illatot sugalnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnézem őket.
2015. dec. 8. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!