Hogyan? Hány fokon, milyen programmal mossam a törölközőket, textilpelusokat, fehér zoknikat, hogy ne szürküljenek meg?
Amiatt is szürkülhetnek, hogy nagyon kemény a vizetek. Nállunk is így van.
Használj a mosáshoz mosószódát és szódabikarbónát (nem kell az étkezési belőle) az öblítéshez pedig ecetet.
A hőfokot a mosnivaló anyagához válaszd, de fölösleges magas hőfokon mosnod, hacsak más miatt (pl betegség) nem kell.
Ha módod van rá, kint teregess.
tudok kint teregetni, ilyen szép időben mindenképpen ott szokta. kipróbálom a mosószódát. Az ecettől nem lesz szaga a cuccoknak? és az öblítőhöz öntsem, vagy helyette?
megnézem a lidlben a mosóport is. köszönöm a válaszokat. :-)
Szia! Én ezt használom. 40 fokon is szuper. Nekünk fehér törülközőink vannak és már kezdtem lemondani a vakítósságukról, mert nem szeretnék hypot, meg cloroxot, meg hasonló káros anyagokat használni és akkor találtam ezt. Ja és nem mosóport használok vele, hanem mosószappan reszelékét teszem a mosópor tartályba. Gyönyörű minden és nem utolsó sorban olcsó és környezetbarát!!! Mosódiót pedig a többi ruhához. Innen rendelem: mosodionagyker.hu ♦ Aktív oxigénes fehérítő, foltsó (100% nátrium-perkarbonát)
Ár 1.550,- Ft/1000 gr • Ár 950,- Ft/500 gr *
Környezetbarát fehérítő és folteltávolító aktív oxigénnel. Természetes fehérítőként és a beszürkülés megakadályozására használjuk a mosódió mellé (mivel a mosódió önmagában nem fehérít!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!