Mit tegyek a fehér porréteg ellen, ami a párologtató miatt rakódik le a tv-n, hangfalakon, nyomtatón?
Én évek óta tapasztalom, párologtatóval és anélkül is.:(
Az elektromos dolgok sajnos vonzzák a port. A nyomtatót ha nem használom, letakarom, egy portalanítani valóval kevesebb. A Tv-t meg mindennap kétszer áttörlöm, így nem olyan bosszantó.
Nálam is a hidegpárásítóval tragédia volt, hogy a finom fehér por ellepett mindent. Ráadásul vastagon berakódik az elektromos berendezésekbe, és még jól ki is tud sülni a vastag portól, tehát vagy nem párásítasz, vagy szorgalmasan takarítasz.
Én abbahagytam a párásító használatát, több növényt tettem a szobákba, melyek tálkájába kavicsot tettem, a kavicsokat nedvesen tartottam és megoldódott a száraz levegő.
hogy van ez a kavicsokkal? attól nem lesz száraz a levegő?
a kisfiam miatt használom a párásítót. minden alternatíva érdekel... :-) köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!