Magasfényű járólapot hogyan lehet könnyen és gyorsan foltmentesen felmosni? Milyen vegyszer vagy gép kellene hozzá?
nem bántásból, de amikor leraktátok, akkor nem gondoltál erre???
tudod mit? mérlegelj: mi fontosabb? az, h úgy nézzen ki a lakásod, mint egy reklámban, vagy hogy ne menjen el az egész napod a padló suvickolásával?
régebben én is ki voltam akadva, ha a parkettán egy kis pitsa folt megjelent. mára már hidegen hagy, mert sokkal fontosabb az, h pihenhessek itthon, mintsem takarítsak...
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom az üvegmosót és az ecetet+dometkendőt is, hátha! Valaminek történnie kell!
2. válaszolónak: annyi a mentségem hogy már így vettük a lakást és hát igen, nagyon szép a járólap amikor csili-vili. Sztem az előző tulaj sem gondolt rá hogy macerás, az áruházakban nincs odaírva a kő mellé hogy "brutálisan nehéz tisztán tartani". Nyilván az eladó sem így hirdette a kecót... Sajnos...
Üdv Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!