Hogy illdomos? wc fedelét lecsukjuk vagy nem és minden esetbe be kell csukni a wc ajtaját ha már ott nincs dolgunk?
A fedelét lecsukjuk. De ahol olyan kutya van, aki szeret a WC-ből lefetyelni, ott azért hagyják nyitva. Persze akkor semmiféle szert nem szabad használni benne.
A WC, azaz a fürdő ajtaját tárva hagyjuk. Az jobb, ha pl a kertből bejön az ember, és nem akar a kilincshez nyúlni mielőtt kezet mosna. Meg ott is van egy doboz a cicusoknak.
SEmmi vegyszert nem használunk, csak ecetet, meg szódabikarbónát.
Külön van a wc. Fedél lecsukva, ajtó becsukva. Domestos-szal takarítjuk, van a kefe alatt is domestos-os víz. Az ülőkét, a fedelet és a csészét kívülről megtakarítom, belülről pedig belocsolom és állni hagyom, majd a kefével megsikálom és lehúzom.
A fürdőben florasept-tel takarítok. Nincs rá magyarázatom. Egyszerűen ezekben a kis helyiségekben nem viselem túl jól a vegyszereket. Egyszer próbáltam meg domestos-os vízzel kisúrolni a kádat, majdnem beleájultam. A wc tisztítást is visszatartott lélegzettel végzem, de erősebbnek gondolom a floránál, ezért használom a wc-ben ezt. Florasepttel is elégedett vagyok, de ettől még nem dobtam fel majdnem a pacskert, úgyhogy ennél maradok.
Ha nincs vészesen nagy mocsok a fürdőben, akkor csak valami lightosabb vízkőoldóval törlők mindent csilli-villire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!