Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Az osszes kimosott torolkozom...

Az osszes kimosott torolkozom durva, kemeny. Miert van es mitol lehet ujra puha. Vagy mar sosem lesz az?!

Figyelt kérdés

2015. aug. 18. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy aki a #9-es válaszolót lepontozta, milyen indíttatásból tehette. Neki ez a tapasztalata. És ennyi.

Mellesleg, ha már tudományosan meg lett magyarázva az antisztatizálás öblítő ügyben, azért megérne egy misét, hogy a szárítógépnek mi a hatásmechanizmusa. Az is antisztatizál?

2015. aug. 24. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, Büdös Nyúl 4. hozzászólásában említett öblítőket is. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem érdemes olcsó öblítőt venni, mert azokban nagyon kevés a "puhító" adalék. Illetve ne túltömve mossunk és az előírt mennyiségű mosószert és azután az előírt mennyiségű öblítőt használjuk.

Nem tudom milyen mosógéped van, de az enyémnek van olyan funkciója, hogy öblítő stop. Én mindig ezt használom, aztán hagyom minimum egy fél órát állni a vízben. Így nem csak puhábbak lesz a mosnivaló, de az öblítő illata is ezerszer tovább megmarad a ruhákban.

2015. aug. 25. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem miért lett lepontozva a 9es!?

Igaza van. Teljesen más a ruhák, törcsik anyaga a szárítógép után. Én is imádom.

2018. júl. 3. 07:43
 14/14 Fanta ***** válasza:
A törölköző az emberi testről ledörgölt zsírmaradványoktól keményedik meg.Legalábbis figyelemre méltó,hogy nem az egész törölköző kemény,hanem csak a közepe táján!Én szoktam olyant csinálni,hogy mosás előtt tömény mosogatószerrel bedörzsölöm a kemény részt,átdörzsölöm,kiöblítem,és csak ezután teszem a gépbe,mosószerként pedig szódabikarbónát használok.Elindítom a mosást 60 fokon!Öblítőt pedig Lenort használok,higítva!
2019. júl. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!