Nem szeretném szennyezni a környezetet vegyi anyagokkal. Milyen természetes tisztítószereket ismertek?
Én leginkább vizet használok, mosáshoz mosószódát és néha ecetet.
Olykor persze előfordul más is, de talán mond valamit, hogy egy cif 4-5 évig tart, egy flakon mosogatószer kb. egy évig... Ma kivételesen használtam durvább anyagokat is, van egy évek óta nem használt fritőzünk, arra kellett a hideg zsíroldó, fizikai eszközök és türelem :)
Szódabikarbónával is szokás súrolni, én mosószódával szoktam, s ha nagyon makacs a mosdó, akkor ökörepe szappannal. Az is kitart évekig szerintem.
Van egy kifejezetten zöld tisztítószer márka a Frosch, zöld béka logójuk. Csak természetes és 100%-ig lebomló anyagok vannak csak benne. Sőt, a gyár ahol készül sem enged semmi szennyezőanyagot a környezetbe. Cserébe persze kicsit drágábbak mint a normál tisztítószerek és hatékonyságuk is talán kicsivel gyengébb.
de a legtöbb nagy áruházban kapható egy-két termékük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!