Hogyan szellőztessem ki a kakiszagot? Történt egy kis
baleset.
Figyelt kérdés
Reggel éreztem, hogy nagyon rossz a gyomrom. Legjobb barátnőm itt aludt nálam, ahogy felkeltünk dumáltunk kicsit és nagyon nevettünk, éreztem hogy baj lesz, így röhögve elindultam a wc felé, ám ahogy felpattantam beereszkedett a híg széklet és a kanapén kívül a szőnyeg is olyan lett, meg egy díszpárna is. A párnát meg a ruháimat betettem mosásba, azonban a szőnyegből és a kanapéból hogy szedjem ki? Már súroltam, de még mindig nagyon érzem a szagot. Szellőztetés kis időre kivitte, de újra érződik. Szerintem a kárpitokat kéne még tisztítani, de mivel? Anyukámék 4 óra felé érnek haza, addigra vége kéne, hogy legyen.
A kislány azért elég tág fogalom. Nem volt odaírva hogy hány éves.
Egyébként ma már a 10-11 évesek is simán tangát hordanak. Nekem nincs lányom, de a kolléganőm szokott mesélni ezzel kapcsolatban hogy milyen "közelharcokat" vívnak bugyi kérdésben.
De végül is ha úgy sem látszik, akkor nem minden milyen alsónemű van rajta?
2015. aug. 11. 16:41
12/15 anonim válasza:
Igen, a tanga az enyém, a lányom még kicsi hozzá. :)
Bocsánat, félreérthető lett.
2015. aug. 11. 18:43
13/15 A kérdező kommentje:
Végül anyum oldotta meg, de nem lett mérges... pedig azt hittem kiakad, hogy 16 évesen bekakilok. De megértette, hogy beteg vagyok, nem volt semmi baj.
2015. aug. 13. 18:59
14/15 anonim válasza:
:) Én 20 vagyok, három éve, 17 évesen amikor hazafelé tartottam az iskolából, nagyon rám jött a pisilhetnék. Mikor az ajtóban voltam, gondoltam nyugodtan kinyitom az ajtót, annyit már kibírok. Nem bírtam ki, bepisiltem az ajtó előtt :)
Remélem ettől egy picit jobban érzed magad, balesetek mindig történnek! Én azóta nevetek ezen a barátnőimmel, pedig akkor nem volt olyan mókás :)
2015. aug. 14. 17:08
15/15 anonim válasza:
Ilyesmi szerintem mindenkivel előfordul, csak nem veri nagydobra. :) Pl én is pisiltem már be felnőttként. Nagyon kellett nem volt lehetőségem elmenni és nem bírtam tovább. Na bumm. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!