Gól kérdése:
Van valakinek vezeték nélküli vasalója? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Értsd: ha gyenge az akksi és egy órát sem bír ki akkor nem kell.2015. júl. 7. 11:45
1/6 anonim válasza:
Van vezeték nélküli vasalóm, nagyanyámtól örököltem, aksi se kell bele, csak faszén.
2/6 anonim válasza:
Amit én tapasztaltam, az egy kalap szar volt. Hamar lehűlt, és utána vissza kellett tenni a dokkolóra melegedni. Szerintem jobban jársz egy hosszú zsinórúval, vagy olyan vasalódeszkával, ami hosszabbítós.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es!
2015. júl. 7. 15:23
4/6 anonim válasza:
Ahogy a 2-es modja. Én el is ajándékoztam, küszködjön vele más.))
5/6 anonim válasza:
Vagy húsz évvel ezelőtt vettünk e philips vezeték nélküli vasalót...hát mit mondjak, baromi jó volt...öt évig használtuk, aztán vettünk egy csodavasalót, de az már madzagos..
a vezeték nélküli nem akkumulátorral működik.
Egy dokkolóból kapja a szuflát, ha megfelelő a hőmérséklete, akkor csak felemeled és vasalsz..amikor igazítasz a ruhán, vagy locsolod, vagy csöngetnek, akkor ráteszed a dokkolóra a vasalót, és a kettőhúsz fűti..
ki van ez találva...
6/6 anonim válasza:
A vezeték nélkülivel háromszor annyi idő kivasalni, mert mindig vissza kell tenni melegedni, a vezetékes meg melegszik folyamatosan. Hosszú vezetékkel kényelmesebb vasalni, mint vezeték nélkül. Utáltam nagyon, mire kivasalsz egy ágynemű szettet, függönyt, megőszülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!