Mivel tüntessem el a hányás szagát?
Figyelt kérdés
mindenen ott van, parkettán wc helységben, segítsetek. próbáltam, már kifújtam egy fél flakon sprét, de még mindig rohadtul büdös itt minden. segítsetek, kérlek! :(2015. jún. 28. 09:29
1/9 anonim válasza:
Mosás, tisztitás. (Lehetöleg fertötlenitö tisztitoszerekkel.)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :) ment a zöld
2015. jún. 28. 10:15
3/9 anonim válasza:
csempére, meg sík felületekre háztartási sósav, vagy valami erős maró anyag. Etilalkohol, aceton meg sikálás.
Esetleg, ha van valami gőzfúvód akkor az is segít :)
4/9 anonim válasza:
Nehogy sósavat önts bármire is, főleg ne parkettára! Csak alaposan megmarja, aztán amiatt fogsz sopánkodni!
Domestos vagy Flóraszept, vagy más fertőtlenítős víz, rongy és alaposan moss le, ill. fel mindent. A wc-t sikáld ki, fertőtlenítővel mosd le kívül is, töröld át a csempét, a legvégén a követ.
A parkettára csinálj samponos vagy mosogatószeres vizet, azzal moss fel többször is.
Az illatosítók semmit sem érnek, hiába a reklám, ahol mindenkinek hibás a szaglószerve. A büdös forrását kell megszünetetni, akkor nem lesz hányás szag sem.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek, :) kipróbáltam egy orvosi bőrfertőtlenítőt a csempére, vvcre, a parkettára meg ment a mosogatószeres víz :) köszi mindenkinek ment a zöld!
2015. jún. 28. 14:51
7/9 A kérdező kommentje:
kösz haver :)
2015. jún. 28. 22:17
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj az offért, de köszönöm, hogy megkacagtattál. Aki a hányás-szagot nem alapos takarítással, hanem egy "fél flakon spré"-vel akarja eltüntetni, azt nagyon elkényeztethették a szülei...
9/9 A kérdező kommentje:
nem kényeztet el, csak én eléggé hülye vagyok
2015. jún. 29. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!