1 nap alatt 2 személy ki tud takarítani 2 szintes 140 nm-es házat?
Összesen 140 nm-es a ház emeletestől.
Ablakpucolástól kezdve, bútor , csillár, dísztárgyak átmosása, áttörlése, pórszívózás.....stb...
Vállaltam egy takarítást és kíváncsi lennék hogy sikerülhet e 1 nap alatt.
Minimum 8 ablak van a házban.
Lehetséges?
Hány szobát kell kitakarítani hogy ne mondja a tulaj hogy lassú vagyok?
Mi az átlag?
Szerintem minden további nélkül. Az ablaktisztítást nyilván lehúzóval csináljátok, nem papírral törölgetitek. Jó munkaszervezéssel semmi akadálya.
Mielőtt nekikezdtek a munkának, a dísztárgyakat elmossátok, amíg azok száradnak, végzitek a többi teendőt. Az egyik tisztítja az ablakokat, a másik nekiáll a fürdőnek, portörlésnek, bútorok fényezésének, porszívózásnak. Végül parketta és a kőpadlók felmosása.
Nem. Aki azt mondja hogy igen, az még életében normálisan nem takarított.
3 nap. De lazsálás nélkül.
Egy 160 m2-es 3 szintes házban élek. Egy nap alatt ki lehet takarítani egy személynek, ha nincs retek mindenütt. Egy nagytakarítás 2 nap, ablakmosással, függönymosással, és a szőnyegek porolásával együtt. Nem 2x8 óra, de 2x11. Persze nincs lazsálás és lébecolás, de háromszori kaja pl. belefér.
[Még a csap perlátorok kitekerése és citromsavas vízkőtelenítése is belefér - jó munkaszervezés kérdése az egész.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!