Lehetséges hogy az öblítő volt?
Ilyen okból a felsőket sosem öblítőzöm, csak ecet, vagy más illat mehet. Már többször rosszul jártam.
Át kell újból mosni, tisza vízzel öblíteni, esetleg több mód van az illatosításra.
Hasonlóan jártam már én is, csak éppen alsó kategóriás, noname öblítővel. Fehér pólót fogott be, igaz nem túl erősen, de látható volt mikor kivettem a gépből. Én kiterítettem (mivel egyébként is régi, bár jó állapotú póló volt már) azzal a felkiáltással, hogy legfeljebb majd jó lesz a kertbe, ha utcára nem. Teljes száradás után nyoma sem volt a foltnak.
Viszont nekem déli erkélyem van és nem tudom mennyire játszott közre a folt eltűnésében az, hogy az egész száradási idő alatt folyamatosan sütötte a nap.
Próbáld meg kimosni még egyszer, hátha eltűnik a folt is.
Nem volt semmi más a dobba, ami összefoghatta volna?
Ha az öblítőre gyanakszol, akkor hígítsd fel, mielőtt a gépbe teszed.
Utolsó, az öblítő felel azért, hogy a mosószer maradványok eltűnjenek a ruhából. Az pedig már más tészta, hogy mennyire allergén.
4-es:
A mosószermardvány eltávolításáért a mosógép öblítő ciklusában felvett tiszta víz felel.
Természetesen a mosószer akkor is kimegy, ha adsz hozzá másik szert az öblítő ciklushoz, csak akkor meg az marad benne :)
A mosószer sohasem fog 100%-osan kimenni egyébként. Nem kell öblítővel is terhelni az ember bőrét.
Nyugodtan kipróbálhatod, kézzel mosásnál csúszós lesz a kezed, ahogy leöblíted az öblítővel rögtön nem lesz csúszós :)
Persze lehet erre a célra ecetet is használni.
Személy szerint mosóport használok, öblítővel öblítek és az öblítőt is kiöblítem tiszta vízzel.
Kicsit elkanyarodtunk a témától, bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!