Szeretnék varrógépet venni, meg is néztem párat. Aki ért hozzá. Az overlook program használható lockolásra vagy azért az nem olyan, mintha lockolóval dolgoznék? Singer Traditions 2259-et néztem ki. megéri az árát?
A másik az AEG 791. Ismerem a márkát más háztasrtási gépeknél és elég jó. Igaz ez a varrógépekre is?
Valamint aki ismeri a fen temlített singert, azon van ikertű funkció?
Nem ismerem a ma kapható varrógép márkákat,de Singernél csak a márkanevet kell megfizetni.Semmivel sem tud többet,mint egy kevésbbé márkás gép.Javaslom,hogy egy megbízható üzletben vásárolj,ahol az eladó minden tipusról tud felvilágosítást adni.Vagy vigyél magaddal egy varrógépszerelőt.
Az overlock program nem alkalmas olyan lockolásra,mint a lockoló gépek.Azok le is vágják az anyagszélt,a varrógépek overlock programja csupán eltisztázza.Ennyit még az olcsó varrógépek is tudnak,nem csak a Singer.
Ha ismered a másik márkát,akkor inkább azt válasszad.
Szia!
Itt nézzél szét, itt dolgozik egy varrógép műszerész is, akkor férfi létére marhára jól tud varrni is nem csak a gépekhez ért, mint szerelő!
Kedvesek az eladók, segítőkészek és sok a választék is, ki lehet próbálni a gépeket!
Üdv egy Anyuka.
Én itt vettem a varrógépemet ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!