Ti szoktátok higítani a Sárga Lenort? Legtöbben erre írtátok hogy a legjobb, de nekem ez sem tartja meg az illatát:/
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 17:28
1/4 anonim válasza:
Szia! Nem emlékszem, hogy használtam volna sárga Lenort, de kéket igen, és ha szeretnéd, hogy egy öblítő tartsa az illatát, akkor a kék az tartja, akár évekig is :). Én nem szeretem az illatát, de lehet, hogy neked tetszeni fog. Ecettel szoktam higítani. Fél kupak öblitőtől és egy kupak ecettől elég illatosak lesznek a ruhák. Az arányokat lehet változtatni tetszés szerint.
2/4 anonim válasza:
En nem szoktam higitani es a sargat is probaltam mar...egyszeruen mindig tele ontom az oblitoreszt es kesz :) eleg sokaig lehet erezni az illatat persze ha nem vagy pl kellemetlen szaga lesz akkor lehet h mosogeptisztitas kell mert az elnyomja az oblitot
3/4 anonim válasza:
Milyen mosószert használsz hozzá? Mert az sem mindegy szerintem én fehér persilt vagy lenoros arielt gélt használok sárga vagy fehér lenorral és valami hihetetlenül jó illata. Nem higítom
4/4 anonim válasza:
Én Teszkós folyékony mosószerrel, vagy Lidl-s Formil folyékony mosószerrel mosok, tökéletesen megfelelnek. Öblítőt sárga lenort használok, 10 éve biztos, de már több is van szerintem. Nem tudom megunni. A titka pedig az, hogy mindig németet veszek, régebben a piacon szereztem be, de mióta van a DDA drogéria, azóta ott veszem. Negyed kupak, plusz negyed kupak víz, ezt öntöm az öblítőtartályba, a ruhák olyan illatosak, hogy a lakótelepen a szomszédok megkérdezték hogy mit használok, mert a harmadik háznál is érezni az isteni illatot. Férjem szerint túl erős is, ő mindig reklamál, hogy nagyon illatosak a ruhái, ő nem szereti. Hónapokig illatoznak a szekrényben a ruháink. De egy a titka, eredeti német sárga lenort vegyél! Egyébként olyan sűrű, mint a puding szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!