Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitől alakul ki, hogy valaki...

Mitől alakul ki, hogy valaki nem takarítja a saját lakását egyáltalán?

Figyelt kérdés
Felső középosztálybeliek, műveltek, stb. Mitől lehet ez?
2015. febr. 12. 13:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, utolsó, valószínű ez lehet amit írsz.

Jöttetek itt az arabokkal, nekem volt egy arab barátom, annyira tisztaságmániás volt, hogy napi többször takarított, és mindig mindent a helyére rakott vissza. Életemben nem voltam még olyan tiszta lakásban mint az övé, és bármikor mentem fel váratlanul, mindig ugyanolyan volt.

Magyarokról írtam...Igen valószínű nincs igényük rá. Vagy 20 éve nem tudják eldönteni, ki takarítson:D

2015. márc. 6. 10:47
 12/12 Röcsögei Péter válasza:
Ha egyedül él, és soha nem jár nála senki, akkor nehezen veszi rá magát az ember a takarításra. Nekem is kéne már, de éppen egy programot írok, és még nem tökéletes... Ezért lehet az, hogy ha egy lány meghallja egy pali szájából a hobbi szót, köszönés nélkül odébb áll. Megpróbálom menedzselni magam úgy, hogy a konyhaszekrényem szinte üres, 2 tányér, két bögre, 2 kés villa kanál, aztán ha nincs mivel ennem, akkor muszáj mosogatni! Ha lusta vagyok mosogatni, rendelek pizzát, de az nem örök megoldás. Gatyám is 7db van, és amelyik kiszakad, veszek 1db-ot helyette. Nem veszek fel használtat soha, ezért hetente mindig muszáj mosnom. Ha 100 gatyám lenne, akkor hegyekben állna a szennyes, mire mosnék. Zavar, zavar, de más dolog sokkal jobban leköti a figyelmemet, ez van. Talán az is benne lehet, hogy egész héten hajtottam a melóban, idegesítettek, siettettek egy gondolkodást és odafigyelést igénylő feladatban (fú ez ki tud akasztani, ha más engem néz h-lyének, mert átgondolom, amit ő ésszel fel sem ér). És aztán otthon mindent LESZ-ROK elegem van az emberekből! Ez lehet a háttérben. 36F
2017. nov. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!