Megfogta a Domestos a wc ülőkét, hogy fehérítsem ki?
Na ettől tartottam..... :\
Egyszer már jártam így egy testápolóval, attól lila lett a fenekem helyén. Csak gondoltam hátha van valakinek egy jó tippje.
Peroxidot hol lehet kapni? Fodrászkellékesnél? Nem mattítja ki? Fényes műanyag az anyaga.
Besárgítani nem akarom az egészet hármas :-D még szarabbul nézne ki, akkor már festek rá valamit :)
Nem igaz, hogy ilyen hülyeségek miatt állandóan cserélgetni kell! Más elvan egy ülőkével 20 évet.... Bosszantó....
A peroxiddal tégy egy próbát egy kevésbé látható helyen, mondjuk az ülőke alsó részén.
Igen, fodrászkellékeket árusító üzletben érdemes érdeklődni.
A peroxidnak ugyanolyan hatása lesz, mint a Domestosnak. A Domestosban a nátrium-hypoklorit az oxidálószer, a peroxidban pedig a hidrogén-peroxid. Ezek úgy fertőtlenítenek, hogy oxidálnak. Azért lett sárga az ülőke, mert a domestos a műanyagban lévő fehér színező anyagot eloxidálta, mert töményen használtad. Nem javaslom a peroxidot, mert az is oxidál.
A WC kagylóra lehet töményen használni (mert az égetett mázas fajansz), de máskor a műanyag dolgokra a használati útmutatójában szereplő 1 vödör vízhez 1 dl töménységben használd csak!
"Nem igaz, hogy ilyen hülyeségek miatt állandóan cserélgetni kell! Más elvan egy ülőkével 20 évet...."
Igen, ők már túl vannak néhány elcsúfított ülőkén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!