Hogyan kell kinyitni a Mr Muscle lefolyótisztítót?
Vettem egy ilyen lefolyótisztítót, de -biztos én vagyok béna-:)- képtelen vagyok kinyitni. Gyerekvédelem miatt
spéci módszerrel kell nyitni, a kupak jelzése szerint.
Már a jelzéseket sem értem-:)
Nyitott már ki valaki ilyet? És hogyan?
Kösz a biztatást-:)
Azt hiszem megvan a holnap de-i programom.
És gratula a lányodhoz-:)
Lehet, hogy hozzá kéne fordulnom:D
Valoszinu h newm olyan kupek van mint a Nurofenes uvegen,mert azt tok egyszeru kinyitni:lenyomod erosen es erosen tekered mig kinyilik.Viszont az en Chicho(lehet nem jol irtam) sterilizalos uvegemmel en is megbajlodtam.Na annak 1 gombot kellett benyomni a kozepen es ugy eltekerni.Eloszor azt hittem h ott fog kifolyni a folyadek...maj en is mar a siras hataran alltam es epp keszultem a kesert mikor megjelent anya es ketten kinyitottuk.O nyomta a gombot es en tekertem.Baromi nehez volt igy is mig el nem valt a kupak az uvegtol eloszor.aztan tok egyszetu.amugy ennek is kivehetetlen rajzok voltak a tetejen.
Amugy nagy vaganyan nekiszaladtam a masodik uvegneki,miutan az elo elfogyott,mivel mat tudtam a titkor....de annak is majdnem kes lett a sorsa es nemint csak az anyukam segitett....
a te kupakod nem ilyen veletlenul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!