Kabát mosásban segit valaki?
az van a cimkén,hogy 30 fokon lehet mosni,de van egy jel még rajta,ami viszont azt jelenti,centrifugás gépben ne mossa!
Akkor ilyenkor hogy mossam,milyen programon?

köszönöm!
Nem találok olyat.De nagy baj lehet ha kicentrifugázza?Nem tudom milyen anyag belül,ez a puha töltet van benne,félek nehogy összecsomósodjon.Ha nem centrizik,akkor is csomósodhat nem?Főleg úgy hogy lesz kb 10kg-os a kabát a sok viztől....
Az a baj,muszáj kimosnom,mert iszonyú büdös,étterembe dolgozok,és befogja a kajaszag....viszont ez az egy kismama kabátom van,ami nem volt olcsó,igy ha baja lenne,megőrülnék az tuti,nemrég vettem,és alig találtam....
Kézzel nem tudom úgy kimosni,azért kosz s van rajta,főleg hgy krém szinű.Tisztitóba hiába vinném,a szagtól nem tudnák "megszabaditani"....

Szia!
Minden mostanság használatos automata mosógépen van lehetőség "öblítőstop" beállításra így a mosás végeztével ha leállt a mosógép akkor a "vízkiszivattyúzás" elindítása és lefutása után kiveheted a kabátot a gépből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!