SOS! Mit rontottam el? Ecet szagúak maradtak a ruhák.
Lehet, hogy a gépböl nem folyik le rendesen a víz, vagy túl sok volt az ecet. Én 1-2 evökanálnyit szoktam a gépbe rakni, de a 10%-osból, az ecetsavat nem használom.
Már évek óta használom, és nincs szaga a ruhának.
Szia!
Bocsi, hogy kédrezek, de érdekelne, hogy 1-2 e kanál ecethez mennyi víz dukál? Hány evőkanál, vagy esetleg egy Silan kupaknyi?
Na most jól megijedtem, ugyanis 5 perce indítottam el az ecetes programot (életemben először). Én is itt olvastam erről a praktikáról. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ecetszag vagy sem.:) Bár nekem 35%-os ecetesszenciám volt itthon, amit először kikevertem 1 rész esszencia + 6 rész víz, ahogy a flakonon állt és így kaptam elvileg 5%-os ecetet. És ebből használtam, hát bevallom nem egy-két evőkanállal mert az olyan kevésnek tűnt, hanem 3-4 evőkanállal. 35 perc és kiderül..:)
Ja és bocsi az offért.
00:45 vagyok
jelentem lejart a gep. nincs ecetszag.:) viszont nem erzem a ruhakon azt a puhasagot amit oblitozesnel. vagy ez fokozatosan alakul ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!