A fürdőszoba kilépőt a törölközékkel mossátok? Ha nem, akkor mivel?
Hát, azért a többi ruhámat én nem a budi előtt tárolom egy hétig.
Más a tornacipőjét (amiben az utcán is jár) azt is belöki a mosógépbe 40 fokra. A következő mosásban meg a bugyijait mossa 40 fokon. A két akció közt meg csak két csapvízmeleg öblítés volt. No, az nem pusztítja el azokat a bacikat, amiket a kutyaxarba belelépve gyűjt össze a csuka. De más ezt is higiénikusnak tartja... én viszont nem!
ahogy gondoljátok, a ti ruháitok, de azért mindenki gondoljon bele, hogy egy 40 fokos mosás baktériumölő hatásfoka nem éppen magas, akármilyen mosószert is vet be az ember, és hát ha mondjuk - teszem azt - nők vagytok, mint én is, azért csak meggondoljátok, hogy mivel törlitek az intim területeket - én azért egy szőnyeggel együtt, alacsony hőfokon mosott törcsivel biztosan nem törölném meg magam, és főleg nem húznék magamra olyan pizsialsót, se semmilyen alsóneműt, ami földön tárolt holmikkal lett együtt mosva - hangsúlyozom: alacsony hőn!!
persze lehet ezt bagatellizálni, de a szoros ismerettségi körömben nem egy olyan van, aki ugyancsak lazán veszi, azután meg nem győzi venni a Canestent, meg orvoshoz rohanni "felfázás" okozta elviselhetetlen alhasi fájdalommal és a jellegzetes égő érzéssel (szerintem mindenki ismeri), aminek pl. csak megnevezésében van köze a "felfázáshoz", valójában bakteriális fertőzésről van szó, amit például ÍGY is össze lehet szedni (nőgyógyászomtól tudom ezeket, nem én vagyok ilyen okoska;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!