Szavo penészölő, csak olyan, mint a hypo?
Figyelt kérdés
Csak jóval drágább?Megnéztem az összetételét, úgy látom, hypot tartalmaz....2014. nov. 19. 06:53
1/10 anonim válasza:
Nem egészen a Szavo egy kiváló szer,hypo közel se annyira hatásos.
2/10 anonim válasza:
Alapvetően majdnem ugyan az. Leszámítva azt hogy a Savo-nak nincs olyan erőteljes szaga.
3/10 anonim válasza:
A biztonsági adatlap szerint ugyanaz a hatóanyaga, csak a koncentrációja kisebb. Feltehetően ugyanazt a hatást lehet kapni, ha valaki a normál hipót kb. ötszörösre felhígítja, majd egy permetező palackból kifújja.
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg. Én pl. Domestost spricceltem a falra a wc-ben, mert egy beázás miatt kezdett penészedni. Teljesen eltűnt! Pedig az sem kifejezetten penészölő szernek van hirdetve :)
Meg azért hypoval, Domestossal vigyázni kell, pont az erősebb koncentrátum miatt, ha sokat használsz belőle és belélegzed, akkor rosszul leszel tőle.
Szóval nagy felületet ne fújj be vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, egy l hypo 50 ft, a Szavo meg félliter akciósan 1000....:(
2014. nov. 19. 12:19
6/10 anonim válasza:
A hipó lefolyik a felületről, míg a szavo azért jobban ottmarad. Kapsz hozzá szórófejet is. Amúgy tényleg túlárazott.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom hova kell, de a sósav is jó a penészre.
Véleményem szerint nem hypó van benne, szerintem a szavó sokkal büdösebb.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem jobb, de irtó erős a szaga.
9/10 anonim válasza:
Már próbáltam mindkettőt,nem láttam a hatásukban különbséget.
10/10 anonim válasza:
Amikor hipóval tisztítottam le a penészes falat akkor annak ott maradt a nyoma a falon! Valóban jóval drágább a szavo,de nem látszik a szerrel kezelt felületen a nyoma a tisztítószernek és a szórófejnek köszönhetően a wc tartály mögött vagy nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!