Más is unja az ecetmániát?

Én csak mosáshoz használom, de almaecetet, mert a sima ecet szagát én is éreztem a ruhákon. Az almaecetét nem.
De azért volt, hogy leecetb*ziztak. :)

En kifejezetten idegesitonek tartom.
csak mosogeptisztitashoz hasznalom.
Nagy sporolos emberek.
nem tudom mit kell sajnalni egy 500 ft-os obliton.
johet a lepontozas :)

Én anno írtam ki egy kérdést.
www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__5951123-nem..
Az ecetet ajánlották, és abban az esetben bevált. Amúgy nem használom semmire,bár vízkőoldásra Frosch vízkőoldót használok, az is brutál ecetszagú.. :D

Engem nem zavar, mert egy mindenkinek a saját dolga.
Azt viszont nem tudom más hogyan szedi le a vízkövet ecettel, nekem még sose sikerült.
Egy dologra használom, az pedig az izzadt ruhák szagtalanítása, de utána ki is mosom mosóporral, öblítővel.

A kis vízforraló, nyeles lábasunk néha vízkövesedik kicsit, hiába mosogatom. Ilyenkor ecetes, sós vizet forralok benne jó ideig, utána volt-nincs vízkő.
Mosogatáshoz meg mosogatószerrel keverve használom, szép fényesek lesznek tőle a poharak.
Szóval ilyesmire tényleg bevált.
Mosni nem próbáltam még vele, nincs tapasztalatom, de nem nagyon szeretem az ecetszagot a ruhákon, ezért nem fogom kipróbálni mert félek, hogy megérződne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!