A gyapjú párnát, paplant hogy tisztítják?
Nekem csak gyapjú takaróm van.
Én a Nagyitól tanultak alapján a kádban, kézmeleg vízzel és WU2 sampont használva mosom ki, majd kétszer öblítem. A mosógépben centrifugázom, és a kertben szoktam napos időben kiteríteni. Ezzel kellett volna kezdenem, hogy csak akkor fogok bele nyáron, ha a meteorológia hétvégére jó időt jósol. Ha a napon szárad, öblítő nélkül is isteni illata lesz.
Szerintem a mosógép gyapjú programján is ki lehet mosni, ez, ha jól tudom hideg csapvízben mos, vagy max 30-40 fokig melegíti esetleg. Mosószert kimondottan olyat válassz, amit gyapjúhoz (vagy selyemhez) ajánlanak. A mosógépbe lehet nem mernék WU2-t tenni, mert nagyon habzik.
Én mosógépbe teszem, megfelelő mosószerrel. Van kifejezetten gyapjúmosásravaló mosószer. Persze nézd meg a cimkét, hogy engedi-e a mosógépben mosást.
Szárítógépben szárítom, hamarabb megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!