Ha sima talpú cipő van rajtam, azt meg lehet teljesen tisztítani egy nedves lábtörlő rongyon?
Figyelt kérdés
Túl vagyok egy műtéten, és amíg lábadozom, elég nehezen megy a hajolás, guggolás, stb., szóval nagy nehézséget jelent a cipőhúzás is... Van pár sima talpú cipőm, arra gondoltam, hogy azokat hordanám mostanában, és kitennék egy vizes-domestosos rongyot az előszobába, azon törölném le a lábam, ha kintről jövök be... mit szóltok? Hogy lehetne minimalizálni a behordott koszt a cipő levétele nélkül? Nejlonzacsit nem szeretnék rá húzni, mert egyrészt ugyanúgy hajolni kell hozzá, másrészt itthon is cipőben vagyok napközben, szóval jó lenne, ha szellőzne, amennyire lehet :)2014. nov. 12. 09:10
1/2 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a domestos érjen valamit jó töménynek kell lennie, az meg ki fogja venni a szőnyeg szinét, nem?
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, akkor letennék egy száraz rongyot is a nedves után!
2014. nov. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!