Milyen porszívót vennétek? Részletek lent.
Megdöglött a porszívónk :(
A lakás maga kb. 60 nm. Mindkét szobában jó nagy szőnyeg van, a többi helyen járólap, parketta.
Vannak állatkák, akik nagyon hullajtják a szőrüket.
Részemről hajlok a porzsák nélküli készülékekhez, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet-e.
A lényeg, hogy utálom a porzsákot üríteni, porallergiám is van. És hetente 2-szer biztosan kell üríteni. A papír porzsák meg ilyen tempóban ahogy fogyna, nem lehet olcsó mulatság.
Megfizethető áron szeretném venni. Max. 15 ezrem van rá.
Nekem Samsung van, tartályos.
Ez 20 ezer volt, de már 15-16-ért is kapni.
Jó, elégedett vagyok vele.
Könnyű tisztán tartani, minden kivehető alkatrésze tisztítható és jól szív, talán 380 wattos a szívó teljesítménye.
Nekem is van állatka+2 gyerek+140 nm.
Állat mellé csakis robotporszívót, mióta megvettük...
az egy áldás. Minden nap körbemegy, az áramfogyasztása a nulla felé tendál, és a szőrt csodálatosan feltakarítja, mivel elsősorban kefékkel megy végig a szőnyegeken és a padlón!
Az irobot roomba 700 feletti szériáját nagyon tudom ajánlani.
Korábban egy Samsung, porzsák nélküli porszívónk volt, azzal kínszenvedés volt az egész, mert a szőrhöz alkalmas kefés részről 5 percenként lehetett kézzel leráncigálni a szőrt, hajszálakat, koszt. A robotporszívó a nagyját letakarítja magának, nem nagyon van vele bíbelődés.
Tudom, hogy ez egy sokkal nagyobb kiadás lenne, de hosszútávon iszonyatosan megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!