Folyamatos port hogyan lehet eltüntetni/visszafogni?
Rendszeresen szellőztetünk, és takarítunk, eddig nem hittem a páromnak, hogy "semmit" nem ér a takarítás, de már én is látom, hogy rengeteg a por.
3 napja cuccoltam fel hozzá és már számítógépemen (azon látszik) vastagon áll a por.
Hogyan lehetne megoldani hogy kevesebb por legyen a lakásban?
Mi újépítésűben lakunk a 3.-on, itt is rengeteg a por...
Az erkélyeket hetente letakarítom és az ablakok alját - vagyis ha kinyitom az ablakot, akkor a tok belsejének az alját is ki szoktam porszívózni. A szekrények tetejét is portalanítom 3-4 havonta. Így valamelyest javult a helyzet. A kanapét is ki szoktam porszívózni, a párnákat kiverem.
Úgy vettem észre, hogy a polcokon jóval kevesebb így a por, viszont a padlón 3-4 ponton a lakásban mindig porcicák lesznek pár nap alatt. Ez talán a huzat miatt lehet... Azokat felsöpröm és kész.
Próbáld meg, hogy rászánsz 1 napot, amikor mindent portalanítasz - a szekrények tetejével és a kanapék, ágyak kiporszívózásával együtt - és utána figyeled, hol lesz por, és azokat a helyeket sűrűbben takarítani - mint pl. nálunk a porcicás helyek...
Mindennapos portörléssel.
Mi is ezzel küzdünk, nem is látszik, hogy tegnap letöröltem a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!