Mikroszálas törlőkendőből milyet vegyek?
Akinek van tapasztalata, és össze tud hasonlítani több félét, azoktól kérdezem. Szóval, milyen márkájút vegyek, hogy a legoptimálisabban jöjjek ki pénzzel és hatékonysággal.
Néztem a Vixit, a Spontexnek van most egy új microfibre hosszúszálas, meg néztem a mikroszálas kesztyűket.
Kaptam egy 300 Ft-osat anyukámtól, hát az csak tolja maga előtt a port, de nem szedi fel. A drágábbak valóban felszedik?
Én férfi vagyok és a márkákat nem ismerem. De mikroszálas törlőkendőt tapintásra meg merek venni. A feleségem elégedett vele. Ami nagyon selymes, ha végigsimítom, az nem lesz jó. Mintha egy finom csiszolópapírt simítanál, az a jó. Olyan érzés, mintha mindenütt beleakadna a bőröd...
A feleségem is igyekszik vegyszermentsen takarítani, mert van egy asztmás kisfiunk...
akkor írjál még tippeket, mit hogyan takarítotok.
Sajnos, a legtöbb kendő zacskóban van, lezárva.
Használ valaki VIXI-t?
Nagyon érdekelne, mert elérhető áron van. A Raypath meg a Ha-Ra nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!