Hogyan kell a narancsot kiszárítani?
Figyelt kérdés
karácsonyra szeretném dekorációnak de nem tudom hogy kell.úgy értem hogy sima narancskarikákat tegyek a radiátorra hogy kiszáradjon vagy tegyek alá valamit??2014. okt. 29. 14:15
1/4 anonim válasza:
Egy ujsagpapirt,es neha forgasd meg öket.
2/4 anonim válasza:
Vékony karikákra vágod a héjával együtt és kartonlapra felpakolod a radiátorra. Viszont vigyázz vele nagyon, ne tedd el jövőre és ne csináld meg túl előre. Mi el szerettük volna tenni 2 éve, aminek az lett az eredménye, h bejutottak valahogy a molyok a lakásba és azt zabálták... Hát mire megtaláltuk, már minden tiszta kukac volt. :/
3/4 anonim válasza:
Ott előtte is voltak molyok, csak mást ettek.
Igen, radiátoron kiszárítod, én is csináltam régen is, meg szoktam is. Sose volt bajom mollyal, legalábbis emiatt nem. Ha meg bejönnek, úgyis találnak más ehetőt is, amin megélnek, narancs moly ugyanis tudomásom szerint nincsen.
4/4 anonim válasza:
bocs, hogy belekérdezek: sütőben is meg lehet szárítani? Azért kérdezem, mert úgy talán gyorsabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!