Elöltöltős mosógép adagolójába hogy tegyem a mosógélt?
még nem használtam előltöltős gépet, és nem tudom hogy a mosószer adagolójába simán beleönthetem a mosószert, vagy az gáz, mert egyből lefolyik?
A papírján azt írja a mosószer kupakba öntsem a szert, és kupakkal együtt tegyem az adagolóba, de kicsit tartok ettől.
Szia!
A gép vásárlásakor kaptál egy tégelyt ami pont bele illik a mosószer adagoló főmosás rekeszébe.
Ha ez a kiegészítő már nincsen meg vagy elkallódott a kupak is megoldás lehet,de ilyenkor talán egyszerűbb a ruhák bepakolásakor a folyékony mosószert a kupakkal a ruhákra tenni...a műanyag kupaknak nem árt.
En kb 3 hete vettem mosogepet.
elofordulhat hogy nem kaptam hozza ilyen kis tegelyt ?
Az én gépemhez sincs.
A folyékony mosószert közvetlenül az indítás előtt kell beleönteni a rekeszbe (a használati utasítása szerint) és előmosásos programnál nem lehet folyékony mosószert használni (azaz valószínűleg ennél is azonnal elkezd lefolyni a mosószer)
Én mindig a dobba teszem (régen volt a folyékony mosószereken mosószer-adagoló, abban)
Írja a használatijában, hogy a műanyag mosószer adagolók nem maradhatnak a dobban a szárítási ciklus alatt (mosó-szárító gépünk van)
Az én gépemben a mosószer adagolóba be van építve egy kis ajtó, amit le kell hajtani, ha gélt használok.
Próbálj meg a gyártónál venni egy ilyet.
Enélkül csak úgy tudod használni, ha a dobba teszed a mosógélt.
Nem annyira érdemes a dobba önteni, mert a mosógép a program indulásakor kiszivattyúzza a dobban lévő maradék vizet, így a mosószert is, és csak utána szívja be a vizet.
Az adagolóba mehet a mosószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!