Mivel lehet szagmentesíteni/bűzmentesíteni mélyhűtőt?
Kedves Háziasszonyok!
Van egy kombinált hűtőnk, mélyhűtő résszel. Elutaztunk pár napra, volt egy áramkimaradás, a hűtő kikapcsolt, a hús megromlott és írtózatos bűzre jöttünk haza. A hűtőt kimostuk többször ecetes vízzel, hosszú ideig szellőztettük, majd újraindítottuk és betettünk egy darab húst a mélyhűtő részbe. Két nap múlva, amikor kivettem a húst, kiderült, hogy teljesen átvette a romlott hús szagát. A hűtő tovább bűzlik, ha rácsukjuk az ajtót.
Mivel vehetném ki a bűzt? Valószínűleg a romlott hús teljesen átjárta a falait, szelőzzését.
A römítőgumit is jól átmostad ecettel? Abból is jöhet a bűz és a hűtő hátoldalán alul van egy kis tál, mibe az automata leolvasztós hűtőknél elvezeti a vizet, ezt is mosd ki, abban is lehet rossz szag.
Tegyél a hűtőbe egy éjszakára egy tál sót és bele citromszeleteket, egy másik tálba egy csomag szódabikarbónát, egy pohárba pedig ecetet, nekem ezek jól elveszik a hűtószagot.
Próbáld áttörölni domestossal.
Én valahogy szkeptikus vagyok, hogy az ecet mindent lefertőtlenített.
A rekeszeket is jó alaposan mosd át.
így már én is jártam... Borzalom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!