Akiknek egy részes mosogatójuk van, azok hogy mosogatnak?
Mikor még otthon éltem, ott mindig 2 részes mosogató volt. és egyikbe állóvízbe mosogattam másikba öblítettem.
Miután különköltöztem, rájöttem ezt itt nem tudom előadni,mert egy részes mosogatónk van :S
csináltam már úgy, hogy egy nagyobb műanyag edényt használtam mosogatásra, és a mosogató medencéjében öblítettem, de sajnos alig férek el, nagyon kicsi konyhánk van :(
így csak a folyóvízben való mosogatás a megoldás?
Mosogatógéppel.
Az apróbb dolgokat, amik kellenek, kézzel, folyó víz alatt elmosogatom, és kirakom száradni.
Én alacsony "szájú" lavórt tettem a mosogató mellé, amikor mosogattam.
Abba a mosószeres víz, a rendes tálcába az öblítős tiszta víz, és amellett volt a szárogatóm. Utáltam, mert sosem fértem el én sem.
Másik módszerem: Egyszerre veszek 4-5 tányért, meg néhány evőeszközt, vagy tányér helyett poharat. Azokat mosogatószeres szivaccsal áttörlöm, majd leöblítem folyóvíz mellett, de vigyázni kell rá, hogy fél-egy percnél ne legyenek többet levegőn az elmosottak, mert rászárad a mosogatószer, és csúnya lesz öblítés után is az edény.
Mára meg nekem ott a gép, és csak a vagy nagyon nagyot mosom kézzel, vagy amibe nagyon benne marad a kosz, vagy hirtelen kell, mert használni akarom.
Minden másra ott a gép,meg hozzá a finish m.tabletta :D
Az állóvízben való "mosogatás" undorító...
A mosogatógép mosogat amúgy, ha akad még valami, akkor gyorsan folyóvíz alatt.
Én több féleképpen is szoktam mosogatni.
Folyóvizes:
-mosogatok, öblítek minden darabot folyamatosan, felváltva
-folyó víznél mindent elmosogatok, a mosogató mellé, a pultra teszem őket, majd mikor minden el lett mosogatva, a kimosott mosogatóba vissza rakok mindent, és úgy öblítem le őket
Álló víznél:
álló vízben elmosogatok mindent, közben a pultra pakolom őket, majd leengedem a vizet, kimosom a mosogatót, vissza pakolok bele, és mindent elöblítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!