Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan cseréljek izzót a...

Hogyan cseréljek izzót a fürdőszobaszekrényben? (többi lent)

Figyelt kérdés

Fürdőszobaszekrénybe épített halogénizzóról van szó - a lámpák átmérője kb 4 cm.

A párom szereti azt hinni, hogy én semmilyen barkácsoláshoz nem értek, amiben igaza is van, viszont nála fél év várakozási idő van egy polc felszerelésére is, így most úgy döntöttem, ezen változtatok.

Állítólag felülről kell leszedni a takaró lapot a szekrényről + van 2 égőm ami lehet, h jó bele (de nem biztos, lehet, h a konyhaiba jó, ami szintén kiégett már ezer éve :)))).

Ugye ezt nem szabad megfogni kézzel?

(azt sem tudom, hogy halogén vagy LED és hogy mi a különbség de asszem inkább az előbbi.)

Anélkül, hogy szétszedném a szekrény tetejét, meg tudom állapítani, hogy jó bele ez az égő vagy sem?

Lekapcsolom elötte azt az áramkört, remélem, ez elég áramtalanításnak?

Köszi!!!

2014. szept. 5. 10:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
rakjál fel képet mert így nem lehet megmondani
2014. szept. 5. 10:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Mindjárt teszek. Lecsavaroztam a fedőlapot de még így sem férek hozzá az égőkhö, fotózom.
2014. szept. 5. 10:37
 3/20 A kérdező kommentje:

Még sosem tettem fel képet, hová töltsem fel? :))))))))

Ez nem az én napom :)))))

2014. szept. 5. 10:40
 4/20 A kérdező kommentje:

Ez az eleje

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

2014. szept. 5. 10:44
 5/20 A kérdező kommentje:
2014. szept. 5. 10:44
 6/20 A kérdező kommentje:

Ilyen a fedőlap alatt és ez az info van ráírva

[link]

[link]

Hogyan jutok az égőhöz?

2014. szept. 5. 10:46
 7/20 A kérdező kommentje:

Ilyen égőm van:

halogen 20W, 2 ágú

[link]

mint a képen csak az enyém 320 lumen és 2000h

2014. szept. 5. 10:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam kipattintani, feszegetni, de a fém lapocska oda van rögzítve és a takarófólia laul már kicsit beszakadt, úgyhogy valami más megoldás kell legyen
2014. szept. 5. 10:54
 9/20 anonim ***** válasza:
ha minden igaz alulról van felnyomva pontos méretű lyukba a bútorlapban ... tehát felülről lefelé kell kinyomnod belőle
2014. szept. 5. 11:00
 10/20 anonim ***** válasza:
A szekrény tetején van egy műanyag burkolat.Azt rögzíti 2-4 csavar, azt kitekerve,és a burkolatot felemelve kiemeleheted a foglalatot, égővel együtt.Az égőt kikell húzni, mint egy drótot.És ÁRAMTALANÍTSD! a Kapcsolóval történő áramtalanítás kevés.Pláne, hogy laikus vagy!
2014. szept. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!