Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hétköznap/hétvégén milyen...

Hétköznap/hétvégén milyen házimunkát végeztek? Elég hétvégén nagytakarítást csinálni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 08:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es ez hülyeség. Hiába takarítasz mindenhol, ha a bútorok mögött nem. A hét során felgyűlt por, hajszál porcicákba tömörül, és gondolom te is tudod, hogy ezek leggyakrabban a sarkokban, bútorok alatt bújnak meg.

Ha fél évente egyszer húzod el azokat, nem szeretném látni, hogy hogy néz ki, amikor végre igen...

2014. aug. 24. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Majd lefotózom, hogy néz ki. Mivel mi hétközben is ügyelünk a tisztaságra, nem szokott a bútoraink mögött por felgyülemleni.
2014. aug. 24. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ne hazudozzál már légyszíves.

Ha annyira lusta vagy, hogy fél évente állsz neki a nagytakarításnak, biztos vagyok benne, hogy nem porszívózol naponta. Ebből következik, hogy igenis felgyülemlik a por, vagy elszublimál az éterbe egy 4. dimenzióba, de ez utóbbit kétlem. Szóval fejezd be ezt a hülyeséget, itt sajnos te vagy igénytelen...és nem kicsit.

2014. aug. 24. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. szekrény mögött nem gyűlik a por, mert nincs helye neki gyűlnie...
2014. aug. 24. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13, hetente 2 alkalommal körbemegy az iRobot porszívóm, időnként a Miele porszívóval takarítok. A szekrények pontosan a falnál állnak, kb havonta letörlöm a tetejüket, alig porosak

:)

Tisztaság van nálunk :)

2014. aug. 24. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ezen kár veszekedni, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja...

Ajánlom amúgy a Flylady-programot. :)

[link]

2014. aug. 26. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:

A gyerekszobai bútor nálunk nagyon nagy, el sem bírnám mozdítani, így évente max. 1x toljuk el. Egyáltalán nem koszos alatta annyira, mint ahogy azt gondoljátok. Nincs alatta több centi por, porcicák. Teljesen felesleges lenne havonta-2 havonta megszakadni.

Nem vagyok igénytelen, rend van, tisztaság, minden nap felporszívózok, felmosok, 2 gyerek és munka mellett is.

Túl van lihegve ez a dolog kissé.

2014. aug. 27. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a kanapét pl másfél év alatt most először húztam le, de most is csak azért, mert kerestünk valamit, nem esett-e be mögé. És akkor már ki is takarítottunk mögötte. Rengeteg porcica volt, de mit számít onnan nem tud felkavarodni a levegőbe, megül, aztán kész, nincs vele semmi gond. Havonta már csak azért sem húzogatnám a bútorokat, mert a parkettának nem tesz jót.

Amúgy meg Flylady +1.

2014. okt. 12. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!