fehér, világos színes(világoskék, világos rózsaszin, sötétszínes(bordó, barna stb), fekete. 40 vagy 60fokon. Én 95 fokkal semmit nem mosok.Mondjuk az is igaz, hogy naponta cserélem a konyharuhát.
2014. aug. 22. 18:51
4/5 anonim válasza:
Fehér, világos színes (piros, rózsaszín), sötét színes (s.kék, barna, fekete nem nagyon van) 3 adag, általában 40 fokon. Általában 1 óra 20 perc körül van a program súly függvényében, így is tökéletesen tiszták lesznek. Törölközőket hetente 1x mosom, az általában 15 db (4 tagú családban), megvan 1 adag, 40 fokon, kb 1,5 órás mosás. Konyharuhát ha összegyűlt egy adag, 95 fokon. Én is sűrűn cserélem, de jobban szeretem így mosni. Farmerből mindig összejön 5-6 db, azt megint külön 40 fokon.
2014. aug. 22. 20:05
5/5 anonim válasza:
Én szinte mindent 40 fokon 70 perces mosásban. Az ágyneműhuzatot 60 fokon több, mint 2 órás mosásban, kunyharuhákat néha 90 fokon. Törölköző sose jön össze egy mosásra való.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!