Hogyan csináljátok, hogy krumplisütéskor az olaj ne fröcsögjön ki, és ne égjen rá a tűzhely oldalára?
1. mélyebb edény használata
2. ügyelni arra, hogy se a krumpli, se a husi ne legyen vizes, amennyire csak lehetséges
3. lehet kapni ilyen fröcsögés gátlót, ami úgy néz ki, mint egy tollasütő :) sűrű fém szita az egész, azt rá lehet tenni a serpenyőre
4. amikor kiveszed, vagy beteszed a cuccot, lejjebb veszed a gázt
5. a letisztításhoz én zöld L.O.C. löttyöt használok a konyhában. Elég könnyen lehoz minden cuccot.
Tepsiben süsd a krumplit olaj nélkül.
Finomabb és egészségesebb :)
Ez az Amway terméke, nagyon sokáig elég, nekem kb egy évig kitart, az árát most így fejből nem tudom.
Ezen az oldalon a 3. kép. Ha érdekel, estére megkérdezem neked az árát is.
sütés előtt a megtisztított, megmosott burgonyáról leitatom a nedvességet egy konyharuhával.
azt is lehet, hogy ha bedobod a krumplit, gyorsan ráraksz egy tetőt arra az időre, amíg fröcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!