Miért lyukadnak ki a poloim?
Figyelt kérdés
Most a 2 3 hetes poloim ki lyukadtak de csak ilyen kicsi gombos tű fejnyi lyukak vannak rajta olvastam hogy mosogéptől va ez igaz?miért?2014. júl. 23. 15:48
1/5 anonim válasza:
Én is jártam már így. Semmi köze a mosógéphez, elöregedett anyagból varrták a pólót, megpattannak benne a szálak. Nekem a 7000 Ft-os heavy tools pólóm csinálta ezt. Szinte minden mosás után találtam rajta egy apró lyukat, miközben más ruháknak, amiknek sokkal vékonyabb volt az anyaga, soha semmi baja nem lett.
2/5 anonim válasza:
Pár éve én is így jártam, én is gondoltam mosógépre vagy a ruha anyag rossz minőségére, de végül rájöttem hogy moly rágta ki őket. Pedig sokszor szellőztettem meg mozgattam a ruhákat a szekrényben. Így vettem néhány levendula illatú szekrény illatosító gömböt direkt molyok ellen, azóta nincs ilyen problémám. One euroban vettem, 150 forint volt.
3/5 anonim válasza:
Mennyire vékony a póló? Lehet csak gyenge az anyag és elpattannak a szálak. Esetleg valamilyen varrás mellett lyukad? A tű is elszakíthatja az anyagot varráskor.
4/5 A kérdező kommentje:
kozepe hata alja ennyi csak itt lukad se alul se sehol mashol varrasnal se
2014. júl. 23. 16:39
5/5 anonim válasza:
Lány vagy? Nekem a melltartóm kapcsa volt, hogy a hátamon egy vékonyabb blúzomat kilyukasztotta rendszeresen, bevarrtam, aztán újra kilyukadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!