Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért lyukadnak ki a poloim?

Miért lyukadnak ki a poloim?

Figyelt kérdés
Most a 2 3 hetes poloim ki lyukadtak de csak ilyen kicsi gombos tű fejnyi lyukak vannak rajta olvastam hogy mosogéptől va ez igaz?miért?

2014. júl. 23. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Semmi köze a mosógéphez, elöregedett anyagból varrták a pólót, megpattannak benne a szálak. Nekem a 7000 Ft-os heavy tools pólóm csinálta ezt. Szinte minden mosás után találtam rajta egy apró lyukat, miközben más ruháknak, amiknek sokkal vékonyabb volt az anyaga, soha semmi baja nem lett.
2014. júl. 23. 15:57
 2/5 anonim válasza:
Pár éve én is így jártam, én is gondoltam mosógépre vagy a ruha anyag rossz minőségére, de végül rájöttem hogy moly rágta ki őket. Pedig sokszor szellőztettem meg mozgattam a ruhákat a szekrényben. Így vettem néhány levendula illatú szekrény illatosító gömböt direkt molyok ellen, azóta nincs ilyen problémám. One euroban vettem, 150 forint volt.
2014. júl. 23. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyire vékony a póló? Lehet csak gyenge az anyag és elpattannak a szálak. Esetleg valamilyen varrás mellett lyukad? A tű is elszakíthatja az anyagot varráskor.
2014. júl. 23. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
kozepe hata alja ennyi csak itt lukad se alul se sehol mashol varrasnal se
2014. júl. 23. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Nekem a melltartóm kapcsa volt, hogy a hátamon egy vékonyabb blúzomat kilyukasztotta rendszeresen, bevarrtam, aztán újra kilyukadt.
2014. júl. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!