A férjem leöntötte magát gázolajjal. Nem láttam foltot a ruháin, csak rettenetes gázolaj szaguk volt. Folyékony Vanisht öntöttem rájuk és a színes pólókkal betettem mosni. Mára minden büdös. Hogyan tüntethetem el a gázolajszagot? Egy fiatalasszony
Figyelt kérdés
Nem tehetjük meg hogy kidobjuk a ruháit! :-(2014. júl. 5. 14:54
1/5 anonim válasza:
Külön mostam volna mosószerrel legalább kétszer és kézzel egy alapos áztatás után mert a gázolaj makacs és a gépet se könnyű kipucolni utána.
2/5 anonim válasza:
Mosd át a gépet Trisóval, utána a ruhákat is azzal. De most külön a férjed ruháit, és külön a többit.
3/5 anonim válasza:
Az UV fény (nap) pár nap alatt jelentősen csökkenti a szagot.
Sajnos a mosógéppel ezt nem tudod megtenni, ami pedig kéne, mert innentől minden, amit benne mosol büdös lesz.
4/5 anonim válasza:
tobb vizvol kezzel kimosni jo ecetes mososzeres vizbe, vagy enyhe kloros ba addig mosbi oket amig erzed a szagot, a gazolajost a legvegen mosd napin szaritsad es ha erzodik akkor ujra... sajnos z olyan mint a benzin
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és ezzel együtt a segítséget.
2014. júl. 22. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!