Elsős gyerek iskolatáskáját hogyan lehet kitisztítani?
Figyelt kérdés
A tipikus elsős hátitáskáról van szó, tehát mosógépbe nem tehető. De akkor hogyan takarítsam ki?2010. jan. 5. 16:56
2/7 anonim válasza:
ha a táski régi merevített típusu,akkor nem marad más hátra,mint a szintén régen jól bevált surolókefe,majd a kád felett lecsepegtetni.Nincs más ötletem...
3/7 anonim válasza:
Igen én is így tisztítanám ki egy kefével, ahogy az előző válaszoló is írta.
4/7 anonim válasza:
Én mindig kiporszívóztam (alacsony fokozaton) belülről, utána a kádban kisúrolgattam egy puhább körömkefével + szivaccsal. Péntek este megcsinálod, legkésőbb szombat estére/vasárnap reggelre csontszáraz.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából féltettem hogy szétázik az a merevített rész, (valahonnan úgy tudtam kartonpapír van benne) de ha ti is így csináltátok akkor megpróbálom. Szeptember óta elég koszos lett.
2010. jan. 5. 22:06
6/7 anonim válasza:
szia! 21:26 vagyok. Igen, a gyengébb minőségűekben kartonpapír van, de a "huzat", maga a táska anyaga ezeken is vízhatlan. Gondolj csak bele, mi lenne belőle egy kiadós zápor után? Persze, egyikünk sem írta, hogy áztasd, csak gyors zuhany, utána habos, de azért kíméletes súrolás, dörgölés, zuhannyal öblítés és csepeghet kedvére :=).Jó munkát!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A miénk nem tudom milyen minőség, Art Una Micimackós. Mindegy hétvégén nekilátok.
2010. jan. 7. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!