Mit nem szabad belerakni a mosogatógépbe?
Mieéőtt berakjátok az edényeket leöblítitek?
Mindenféle tapaszteletot szívesen fogadok.
Darabos maradékot nem rakunk bele, kikotorjuk a kukába. Ha valami lé van az edényben, azt kiöntjük a mosogatóba. Leégett edényt, grillrácsot nem fog letisztítani. Kb. ennyi.
Amúgy nagyon sok különbség van a tisztító tabletták között. A Somat a legjobb-legolcsóbb szerintem, a DM-ben a nagy doboz gyakran akciós.
Idóták kíméljetek!!!!!!!!
A normálisan válaszolóknak köszönöm!!Nem tudtam,h fát nem szabad belerakni,én beleraktam a fakanalakat és nem lett bajuk.
Fát nem azért nem szabad mosogatógépbe rakni mert bármi is tönkremegy tőle. A baj az hogy a fa megszívja magát a mosogatótabletta magasan koncentrált mosogatólevével és az használatkor (pl amikor a fakanállal kevergeted a lecsót) beleoldódik a kajába. Ha ezt rendszeresen eljátszod, szép kis mérgezés lehet az eredménye. Lehetnek fura tüneteid (pl fejfájás, gyomorpanaszok vagy más) és egyszercsak évek múlva kiderül valami vese vagy májelégtelenséged és eszedbe se jut majd hogy a mosogatóba rakott fától volt.
Szerinted viccből írják rá minden mosogatógép használati útmutatójába hogy ne rakj bele fát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!