Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogep szallitoknak mennyi...

Mosogep szallitoknak mennyi jattot adjak?

Figyelt kérdés
szamit,hogy nagyon olcso,kozepkategorias, vagy nagyon draga gep?

2014. máj. 27. 13:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

gyerekek,felesleges volt az egesz!

ezt hallgassatok meg,ilyen sztorit meg nem hallottatok,jattrol szo sem lehetett ezek utan!

az aeg gep megjott es nagyon szep.

de a kiszolgalas a domothermnel ...hogy is mondjam,

nem talalok ra szavakat.

szombat delutanra kertem a gepet egytol hetig.

erre kihoztak reggel fel tizkor,azt mondjak a szomszedok,ugy doromboltek az ajtomon,hogy majdnem betortek,en nem voltam otthon.

delutan otkor hivom oket,hogy mikor jonnek, aszongyak,mar voltak kint reggel es ma mar nem jonnek meg egyszer...majd vasarnap hozzak ki ujra...

reggel nyolctol kettoig.

gondoltam,hogy karpotlasul mar reggel nyolcra pontban itt lesznek,en leszek az elso,es elnezest fognak kerni.

delig kellett rajuk varni...

megjottek,a regi gepet nezegetik,ebben mar nincs motor,meg semmi,beszelik egymas kozott,nem zavartattak magukat,hogy en is hallom.ezt mar maximum az utcara tudjuk levinni,oszt majd szethordjak az emberek!

miert nem tudjuk elvinni?azert,mert nem teljes gep,hianyzik belole a motor,meg minden.azt mondja:ok csak teljes gepet kotelesek elvinni!!!

jo,kivittek az ajtom ele,a folyosora,es behoztak az uj gepet. fizettem.borravalot egy forintot se adtam,

elmeselve nekik,,hogy elozo nap egesz delutan vartam oket,illetve a kollegaikat.

ok azt allitottak,hogy a vevoszolgalat hibaja ez.

kesobb,amikor elmentek,lattam,hogy a szamlan is rajta volt,amit hoztak,hogy 13-19 ora es szombat.tehat ez az allitasuk nem volt igaz,tudak,hogy delutanra kertem.

jo,fizettem, erre mar szaladnak is el,a folyoson ,a saroknal jartak mar,mire kiszaladok,hogy es a regi gep,azt itt hagyjak? Visszakiabaltak nagyon szemtelenul, hogy nem, a regi gepet nem viszik el!

es a kisebb serteseket,hazugsagokat mar fel sem sorolom,amiket meg elkovettek.

2014. jún. 2. 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Azta, jó sztori.
2014. jún. 4. 01:55
 23/24 A kérdező kommentje:
:)
2014. jún. 19. 11:28
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem veled kezdődött a baj..
2014. jún. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!