Hogy lehet selyemfüggönyből kiszedni, a beleolvadt lufianyagot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 02:28
1/6 anonim válasza:
Ollóval, és ezt nem viccnek szánom...
Különben hogy a fenébe olvad bele egy lufi a függönybe?:)
retafdog
2/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy olvadt bele,hogy a lufi a függöny melletti fűtőcsőre volt ráakasztva,persze közben kidurrant,és megolvasztotta,a függöny meg odalibbent,és kissebb darabok ráragadtak belőle.
2009. dec. 26. 02:50
3/6 anonim válasza:
Tedd a fuggonyt a melyhutobe,ha megfagy a gumi,akkor megkemenyedik es esetleg ki lehet dorzsolni.
4/6 anonim válasza:
22:13 megoldását ajánlottam volna én is, ha rágóról lett volna szó, de most már nagyon érdekel, hogy a lufi is kijön-e ezzel a módszerrel, kérlek, írd meg majd, mire jutottál.
5/6 anonim válasza:
Nem nagyon látható helyen nézd meg , hogy a sebbenzin oldja e függönyt, és ha nem akkor azzal próbáld kiszedni a lufi maradványait.
6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mindennel,először benzinnel,az nem vált be,aztán fagyasztóba raktam,attól egy fokkal jobb lett,mert ki tudtam nagyjából dörzsölni,de még mindig látszott,aztán forró vizbe raktam wanisch szappannal dörzsöltem,ettől kicsit halványodott,és utána egy kis kímélő hipót is raktam rá.Hát nem mondom ,hogy teljesen eltűnt,de alíg látszik.Bár ha belegondolok ennyi munka után már varhattam volna egy másikat.
2010. ápr. 1. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!