Az miért van, hogy pl az Ausztriában vásárolt mosópor sokkal jobb minőségű, mint az itthon vásárolt?
Becsapásnak érzem, hogy mi gyengébb minőséget kapunk, ebben akár lenézettség érzése is benne lehet.
De szerintem a csomagolás megegyezősége ellenére, az összetételnél nem lehetnek hamis, átverő adatok.
Bár pontos %-ok, milligrammok nem mindig szerepelnek.
Akkor lesz igazán durva visszaélés, ha az
originál, eredeti
feliratokat is ráerőltetik.
Anélkül csak a csomagolás azonosságával élnek vissza.
Szerintem a nyugati országokba szánt és ott forgalmazott mosó/tisztító szerek más szabványnak, előírásnak kell megfeleljenek, komolyabb minőségbiztosítási rendszerek vannak. Csak az a gond, hogy a kinti reklámokkal hirdetik a hazai piacon kapható (hígított, csekélyebb hatásfokú) termékeket is.
Én épp ezért a nemetmosoporok.hu-ról szoktam vásárolni, ők garantáltan osztrák és német termékeket forgalmaznak, és személyesen is meggyőzött a termékeik hatásossága.
Azon kívül pénzvisszafizetési garancia van a termékeikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!