Horgoláshoz, kötéshez értők! A lent linkelt anyaggal mit kell csinálni, hogy rendes fonalszerű legyen?
Figyelt kérdés
kell hozzá valamilyen gép vagy speciális szerkezet? vagy van valami neve, hogy mit kell vele csinálni...? kézzel is megoldható?
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, kezdő vagyok a témában és érdekelne, mert ez sokkal olcsóbb, mint a rendes fonal...
2014. ápr. 27. 19:23
1/3 anonim válasza:
Ez festett gyapjú, ezt fonni kell. Az külön technika. Mivel még nagyon sok vele a meló, természetes, hogy olcsóbb (alapanyag a fonalhoz).
Kis segítség az elinduláshoz. Bár szerintem ha már fonni akar az ember, a gyapjút nyersen veszi és maga festi, de igaz, így a szín biztosan olyan, amit ő szeretne.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Remek a linkelt oldal!
2014. ápr. 29. 21:02
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként végülis ilyet vettem, és fonatlanul fogom felhasználni, filcezve (így nem foszlik). Iszonyatosan puha :)
2014. máj. 10. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!