Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógépbe való cuccokból...

Mosogatógépbe való cuccokból melyik olcsóbb félét ajánlanátok? Dm-es, Rossmannos. Stb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A Dm-es cuccok jók és az áruk is kedvező. Legjobb az aminek nem kell leszedni a csomagolását, de a sima mezei tabi is megteszi belőle. A Lidlben szoktam venni a mosogatógép tisztítót és az illatosítót. Sóból a Tescosat szeretem. Öblítőből meg mindegy, van, hogy csak ecetet öntök bele.
2009. dec. 22. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sóbol az auchanban az yplon-t veszem, 4 kg kb.7-800,- Ft. Tablettából mindig figyelem az akciókat és aszerint vásárolok, de 2in1 bőven elég. Öblítőt szinte sosem teszek bele, legfeljebb, ha sok üveget mosogatok, teszek be egy kis ecetet.
2009. dec. 23. 09:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. dec. 24. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Rossmanos Domol-t használok,1x volt Tescosom,1x Somat.Nekem semmi különbség nem volt a mosogatásuk között.Fényezőt,nem használok,fényesek annélkül is.
2009. dec. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!