Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért lett kemény a mézes?...

Miért lett kemény a mézes? Ezt dobócsillagnak is használhatnám!

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sokáig sütötted ?
2009. dec. 22. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
pihennie kell 2-3 nap és megpuhul
2009. dec. 22. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mézeskalács kemény, amikor elkészül, kell neki néhány nap, és megpuhul. Ha meg végképp nem sikerült, akkor fúrd át, jó lesz karácsonyfa-dísznek!:)
2009. dec. 22. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Kezdetben kemény, aztán előbb-utóbb meg kell puhulnia, ha tényleg rövid ideig, éppenhogy megsütötted. Tedd bele egy dobozba, rakj mellé almát - állítólag ettől puhább lesz, ha menthető.


Ha nem, használd dísznek. :) Vagy faragd ki és jöhet a dobócsillag.

2009. dec. 22. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ez az első önálló karácsonyi akcióm.Remélem megpuhul 25.én jönnek anyumék.Büszke lenne rám ha látná,hogy sikerült.Próbált szegénykém tanítgatni míg otthon voltam,de nem igazán érdekelt.Most a saját káromon tanulok.
2009. dec. 22. 18:26
 6/6 anonim válasza:
Szia!Esetleg lehet,hogy azért kemény,mert nem tettél bele szódabikarbónát!De elvileg mindig szúrd ki a hegyét,mert ha nem puhul be,könnyen felfűzheted karácsonyfára!
2009. dec. 25. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!