Domestos helyett fürdőkád fertőtlenítés helyett mivel?
Figyelt kérdés
Kislányomnak vírusos szemölcse van, minden fürdés után kitakarítom a kádat, mielőtt a fiam menne fürdeni. Mi lenne a leghatékonyabb szer erre a célra? Főleg olyan érdekelne, amivel nem vegyszergőzben kellene a fiamnak fürdeni. Várom az ötleteket. Most egyébkén Domestos-t használok, csak hát elég büdi.2014. ápr. 6. 16:47
11/18 anonim válasza:
Én is az ecetet ajánlanám. Fertőtlenít, eltávolítja a vízkövet és a rozsdát is.
12/18 anonim válasza:
Clarasept folyékony szappan, esetleg neomagnol tabletta, bár ez utóbbi macerásabb.
14/18 anonim válasza:
Nekem neomagnolt írtak fertőtlenítésre fertőzéskor, de nem tudom, erre is jó-e, de meg lehet kérdezni a patikában.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok segítséget, megy a zöld kéz!!
2014. ápr. 7. 20:44
16/18 anonim válasza:
A szemölcsöt akkor kapja meg valaki ha sėrült a börfelülete vagy pl.egy megfázás gyengiti AZ imunrendszerėt.
A FIAmnAK nyáron Volt 1-2 hónapig es nem kaptuk el.
Nem fertötlenelitettem mindig.
Mezitláb mászkált a lakásba hogy hamarabb gyógyuljon.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, rázókeverékes ecsetelőt írt az orvos, meg homeopátiás szert is adok neki. A fele már elmúlt, de még mindig van kb 10 db.
A lányomnak is akkor jött ki a szemölcs, mikor beteg lett és a bőre is extra száraz volt az allergiája miatt. Köszönöm, hogy írtál.
2014. ápr. 9. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!