Komoly a kérdés, ötleteket várok! Hová tűnnek el a zoknik párjai? Van köztetek valaki, aki már megtalálta őket?
Tegnap összeszámoltam, több mint 20 páratlan zoknit találtam amiket vasaláskor csak visszadobálok a vasalatlan tartójába, hogy majd következő mosásnál biztos előkerül.
De nem!
/Már szerelővel megnézettem, hogy nem mászik-e be a dobba mosás közbe. Ott sincs./
Szerintem egyszerű a válasz: három pasival élsz.
Amikor rábízom a férjemre a fehérneműk elpakolását, hetekkel később is érnek meglepik. A 3 éves zoknija az én fiókomban, az én zoknim a csecsemő fiam fiókjában, az övé a melltartóim között és sorolhatnám...
Minden lomtalanításkor kiborítok minden fiókot (te esetedben a nappali közepére) és jöhet a zoknivadászat. :) Aminek nincs párja, az megy az örök vadászmezőkre...
Sziasztok!
nos, számomra az a rejtély,hogy beteszem a mosogépbe a melltartóm,és mire lejár a program, az egyik merevítője nincs meg..... na???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!